Испил шише текила на екс, па починал (видео)

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.03.2017 - 20:42

23-годишниот Доминиканец – Келвин Рафаел Мејиа починал од труење од алкохол, откако во ноќен клуб, заради кладба, испил цело шише текила на екс.


Келвин го добил облогот со пријателите (јаките пријатели) и освоил 630 долари, ама неколку минути подоцна паднал на земја и веќе не се освестил. Кратко потоа, починал.

Менаџментот на клубот одрекува било каква поврзаност со настанот.

Нормално, штом има тип што пие текила на екс, има и видео, за жал овој пат со тажен крај. Нека биде памет за другите: