Греж-бојата ќе биде новиот хит во домовите во 2017!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.01.2017 - 13:20

Потопла од сивата а поладна од бежот, на палетата за најпосакувана боја во домовите во новата 2017 година се најде нешто ново - нијансата која се нарекува греж! (gray + beige/сива + беж)

Oваа нежна земјена нијанса дава навистина елегантен изглед на домот, и најважно од се', прилега во секој простор. Погледнете неколку идеи како да ја употребите греж-нијансата: