Ги почести фaновите со уште една фотографија

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.05.2017 - 12:22

Софија Милошевиќ ја продолжи традицијата на објавување фотографии на друштвените мреши на кои изгледа неодоливо.

Софија е во среќна фрска со фудбалерот Адем Љајиќ, а и секој пат ја користи приликата да објави голишава фотографија.