Генијални тетоважи кои ги покриваат белезите од раѓање!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.01.2017 - 12:04

Белезите од раѓање доаѓаат во секаква форма, и иако генерално не се ништо страшно, многу луѓе се срамат од нив и се обидуваат да ги сокријат.

Наместо тоа, овие тату-уметници се трудат да покажат дека тоа што не' прави посебни е тоа што не' прави прекрасни - погледнете како генијално тие ги инкорпорираат белезите од раѓање во своите тетоважи :)