Фраерска механичка тастатура како машина за пишување!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 27.01.2017 - 18:46

Lofree е стартап компанија која ги произведува овие фраерски и преубави механички тастатури кои ќе ве вратат во времето и буквално ќе ви дадат чуство како да пишувате на стара машина за пишување.

Преслатките тастатури доаѓаат во неколку пастелни бои, функционираат со PC, Mac, iOS и Android, а кога ќе притиснете на некое од округлите копчиња и ќе го чуете стариот "клик", дефинитивно ќе се заљубите во нив: