Фотографката која ги оживува руските бајки!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.02.2017 - 19:58

Маргарита Карева е фотографка од рускиот град Екатеринбург која целото нејзино детство била вљубена во руските бајки кои ѝ ги раскажувале нејзините баби, а не ни сонувала дека еден ден токму таа ќе им вдахне живот.

Маргарита ја споила својата страст за фотографија со вечната инспирација од народните преданија на нејзиниот народ, а резултатите се повеќе од воодушевувачки: