Фото стории

Оваа воодушевувачка фотографија покажува колку навистина е голем Млечниот Пат, а воедно и го одзема...
Oвие лукави сардини ја искористиле својата фантазија за да ги исплашат потенцијалните предатори...
Сцената од филмот Мадагаскар каде гладниот лав Алекс го гледа својот пријател, зебрата Марти, како...
Оваа воодушевувачка фотографија од 360 степени претставува збир на речиси три илјади нормални фотографии, а со...
Фотографиите кои изгледаат како портретите на сликарот Винсент ван Гог, всушност се уметнички фотографии...
Веќе месец дена во резерватот за диви животни во Најроби, Кенија, живеат три мали пругасти хиени кои...
Иако овие слики изгледаат како дела на Салвадор Дали, сепак станува збор за алатка која е поставена на "Google...
Белгискиот уметник Бен Хејн, кој се прослави со серијата фотографии "Молив против фотоапарат", го воодушевува...
Сите љубители на домашните миленици знаат за моментите во кои нивните мачки или кучиња имаат речиси човечко...
Еден креативен уметник дошол до идеја да направи неверојатни уметнички скулптури од догорени чкорчиња, а...
Месечината во саботната ноќ беше најголема во изминативе 18 години и се наоѓаше најблиску до земјата. Овој...
Многумина мислат дека во ладните морски длабочини на северозападниот руски брег нема ништо што би можело да им...
Аурора Бореалис е појава која секогаш ненадејно се појавува и може да трае само неколку секунди пред да исчезне...
Фотографиите кои ќе имате прилика да ги погледнете во прилог не знаат за фотошоп. Тие се приказна самите за...
И после толку многу години, природата се уште има изобилство на убавини кои никогаш нема да ни здодеат. Да го...
Mожеби навистина се радува на неговиот живот како жаба или едноставно сака да позира пред камера, но од кои...
Фото сторија за сите оние кои се сомневаат во способностите на уметниците кои се занимаваат со боди-арт... :-)
Креативниот тинејџер од Њу Џерси, Кејлеб Тененбаум (16 години) смисли невообичаен начин за сликање на...