Фитнес

Кендал Џенер со своето затегнато и витко тело спаѓа во убавици со најдобра градба во Холивуд..
Ако секој ден одвоите време за вежбање, веќе за еден месец  ќе воочите значајни резулати во затегнатоста и...
Да се разбереме - мотивацијата, кога конечно ќе ја пронајдете, ако не е правилно втемелена брзо ќе ја изгубите...
Многумина се прашуваат колку време треба да поминат во теретаните за да дојдат до идеалното тело. А, овој пат...
Овие инспиративни трансформации покажуваат и докажуваат дека се' може да се постигне, ако навистина се сака и...
Това е 36-годишна јога-инструкторка од Чикаго чија цврстина и флексибилност ќе ве остават зачудени. Замислете,...
Од балерини до јога-инструкторки, овие девојки се вистинска фитнес-инспирација и со своите презгодни тела ќе ве...
Познавањето на додатоците, односно суплементите е многу важно за да го извлечете максимумот од вашите вложени...
Ако се обидувате да симнете некој килограм и да си ја подобрите формата, она што го јадете е од витално значење...
Сите посакуваат да ги покажат стомачните мускули на плажа за време на летото, но сепак малкумина ги вежбаат...
Се прашувате кои вежби се најдобри за развивање на вашите градни мускули? Ви ги издвојувам моите топ 5 кои...
Вашето тело е машина која постојано се регенерира. Секоја минута од секој ден ги крши сопствените ткива и ги...
Пресреќни сме што грижата за здравјето и физичкиот изглед повеќе не се само тренд во Македонија, туку прераснаа...
Експертите предупредуваат дека новиот тренд на фитнес тренинзи е еден вид на зависност на модерното време...