Еве колку се фотошопирани фотографиите на познатите

Еве колку се фотошопирани фотографиите на познатите

Факт е дека во денешно време ниту една фотографија не може да се најде на насловна страна на списание пред да помине низ детална обработка на фотошоп.

Еве како фотографиите на познатите дами изгледаат пред и после обработка:

1. Кира Најтли

2. Кети Пери

3. Ева Мендез

4. Миранда Кер

5. Скарлет Јохансон

6. Пенелопе Круз

7. Џенифер Анистон