Еве како изгледа кога децата си ги чуваат татковците

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 01.04.2017 - 19:40

Мажите никогаш стварно не стануваат поголеми со текот на времето, само стануваат големи момци кој одат на работа, заработуваат пари, и стануваат сериозни само на тие полиња кои е неопходно да се, но за некој работи цел живот се деца.

Па, ако некогаш го оставите мажот да ви го чува детето додека вас ве нема, свесни сте дека никогаш не знаете што може да ве дочека, како и кој кого чува во тој момент.

Еве неколку интересни фотографии за некој од тие случки: