Ејми Адамс доби ѕвезда на Булеварот на Славните!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 12.01.2017 - 11:05

По истиот принцип на функционирање на Оскарите, славните мораат да бидат номинирани и изгласани за да добијат своја ѕвезда на Булеварот на Славните во Холивуд.

Од 1958 година па наваму, преку 2.500 славни личности имаат добиено своја ѕвезда, а оваа година честа ѝ припадна на актерката Ејми Адамс.

Eјми на доделувањето на Ѕвездата дојде со својата ќерка, а двете видно возбудени дури и ја бакнаа ѕвездата. Нека ѝ е честито! :)