Ѕвездите во интимно издание преку објективот на Ендру Вокер

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 27.12.2016 - 14:54

Секој од нас, а посебно ѕвездите во Холивуд, имаат јавно и приватно лице. Можеби мислите дека ги познавате затоа што ги гледате на малите екрани или читате трачеви за нив во весниците, но кога ќе се изгаснат рефлекторите, и тие се обични луѓе со свои стравови и желби, исто како нас.

Со оваа идеја, фотографот Ендру Вокер го создаде овој интересен проект чија цел е да го прикаже дуалитетот на личноста на славните, и да ни покаже една интимна страна од нив која досега ја немаме видено.

Погледнете го резултатот: