Ѕвездите ве инспирираат како да носите локни!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 01.03.2017 - 22:22

Строго испегланите и бланширани фризури оставете ги во минатата сезона и дочекајте ја пролетта со свежината на природната убавина. Имате прекрасна долга брановидна коса, или диви и забавни локни? Носете ги со гордост!

Ѕвездите веќе го прифатија овој тренд и ви нудат инспирација како да ја носите својата омилена виткана фризура, а посебно сме заљубени во движењето "Природни и без шминка" кое го покрена пејачката Алиша Кис.

Пронајдете ја вашата омилена фризура: