Џуд Лоу ќе го глуми Дамбледор во продолжението на филмот Фантастични ѕверки

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.04.2017 - 23:07

Џуд Лоу ќе го глуми младиот Дамбледор во продолжението на филмот Фантастични ѕверки и каде да ги најдете.

Вториот дел повторно ќе го режира Давид Јетс, во главната улога повторно ќе заигра Еди Редмајн, а на екипата ќе се придружи и Џони Деп.

Џуд ќе го глуми Дамбледор од времето кога е млад и времето пред да стане директор на Хогвартц и ментор на Хари Потер.