Џемпер за хејтери!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 11:05

Дали понекогаш ви доаѓа да се изолирате од целиот свет и од се' ви е преку глава? Овој џемпер е токму за вас!

Рут Грејс го имаше истиот проблем кога го создаде овој џемпер. Прво го направи од шега, но повеќе и повеќе луѓе го сакаат! На Рут не ѝ е јасно зошто, бидејќи низ овој џемпер ништо не се гледа!

Сепак, поентата е разбрана - некои луѓе навистина сакаат да бидат оставени на мира! :)