Djs Corner - 1000 издание

Објавено: 19.12.2011 - 16:45

Минатата недела единствената хаус радио емисија на Антена 5 го прослави своето 1000 издание.

По тој повод, екипата од познатите дџ-и Ицко, Лефанк и Андреј Мицајков направија микс кој може да го преслушате или симнете во продолжение.

Симнување овде! (95mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).