DjFace - House Vibrations

Објавено: 11.03.2012 - 23:02

Годинава, DJ Face бележи 10 години присуство на македонската дџ сцена. Во текот на сите тие години, пресудни за создавање на денес препознатливиот имиџ на DJ Face се неговата љубов кон музиката и долгогодишното дружење со највлијателните македонски диџеи.

Започнувајќи во култната кавадаречка дискотека Ла Луна и продолжувајќи во цела низа други актуелни кафетерии и ноќни клубови низ Македонија, DJ Face денес, ако не е на пат, прави незаборавна забава во една од неговите две резиденции - Круна Кафе или клуб Александрија во Кавадарци.

Симнување овде! (90mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).