Dj Icko - Dance Mix

Објавено: 09.11.2012 - 16:09

Dj Icko или уште познат како MKD Club Sound е присутен на клубската сцена веќе 17 години а 15 години е дел од најголемото радио во Македонија и добро познато насекаде во светот Antenna5 кое ги покрива сите најважни музички настани како (Brit awards, MTV European Music Awards, Live Aid Concerts, Winter Music Conference, EXIT festival).

Одговорен е за развивањето на електронската сцена во Македонија на највисоко ниво преку неговите настапи и неговите радио емисии добро познати низ целата држава.

Dance Mix on Music on line - микс во живо од понеделник до петок помеѓу 21:00 - 22:00 Dj’s Corner - емисија која неуморно се грижи за младите таленти од клубската сцена во

Македонија и промоција на најжешката музика 10 at 10 - електронски музички чарт секој понеделник од 22:00 - 23:00 Cosa Nostra Show со Давид Вендетта секоја среда навечер и Shape Shifters Nocturnal Groove секој петок од 21:00.

Во континуитет пушта музика на големите музички фестивали и загрева пред најголемите музички имиња како Tiesto, Paul Van Dyk, David Guetta, Armin Van Buren, Above & Beyond, Sharam (Deep Dish), Dubfire (Deep Dish), Carl Cox, Umek, Markus Shultz, Nick Warren, Eric Prydz, Roger Sanchez, David Vendetta, и многу други.

Симнување овде! (133mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).