Dj Branchez - City Sounds

Објавено: 26.02.2011 - 16:36

Во пресрет на новата емисија "CITY SOUNDS" која од следниот месец ќе почне да се емитува на ClubFM, Бранчез изработи уште едно музичко парче во кое ќе може да ужива нашата публика.

Симнување овде! (97mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).