Дејвид Бекам не успева да сокрие кое му е омилено дете

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.04.2017 - 18:58

Родителите обично кажуваат дека ги сакаат сите деца подеднакво, но во многу случаеви е очигледно дека имаат свој фаворит кој им посветуваат највеќе внимание и љубов. 

Таков е случајот и со Дејвид Бекам, кој е одличен татко на своите три сина, кој ги носи на натпревари и им ги исполнува сите желби.

На сите им стана јасно дека Дејвид се смени од корен кога се роди неговата ќерка Харпер. Од моментот кога прооде секојдневно може да видиме во британските таблоиди папарацо фотографии на кој Дејвид Бекам ја носи својата ќерка во прошетка, забавни паркови и ја третира како права принцеза.

Бекам на социјалните мрежи највече фотографии објавува баш од малечката Харпер, па така и за Велигденските празници објави фотографија која ги стопли сите срца.