Dejan Dex - HTD House

Објавено: 29.11.2011 - 21:41

Dejan Dex е 20-годишен млад диџеј и продуцент роден во Битола, а неговите траки и ремикси досега се имаат најдено на следните издавачки куќи: Excel, Tokyo Red , Artefact , Nulogic , Deepnes , Nordik Net и Balkan Connection.

Неговиот стил е мешавина од хаус, тех и дип хаус.

Симнување овде! (150mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).