Дали ова е најлошиот тренд за обликување на нокти?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.04.2017 - 17:28

Има многу различни трендови на обликување на нокти, но овој сигурно до сега не сте го виделе.

Фотографии на нокти обликувани така да подсеќаат на стапало на пајче ги преплави друштвените мрежи. Дали е во прашање нов тренд или пак обичен хир, ни преостанува да видиме.