Дали новата песна на Harry Stayles е посветена на Taylor Swift?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 14.04.2017 - 12:56

Harry Styles денес објави како ке изгледа и кои песни ќе се најдат на неговиот прв албум кој ке се најде во продажба од 12 мај. И фановите приметија многу интересен детаљ.

На првиот албум на младиот пејач ќе се најде и песната Ever since New York, за која фановите се убедени дека е посветена на неговата поранешна девојка, Taylor Swift.

Harry и Taylor беа во врска само еден месец, а како е Taylor позната по песните кои ги посветува на поранешните момчиња, така на албумот 1989 нумерата Out of the wood сите беа сигурни дека ја посвети баш на Harry.