COSMOSIS

Објавено: 15.05.2017 - 15:14

Време е за првата OPEN AIR журка во градот убав!!!

А сезоната ја отвораме со live guitar show на еден од легендарните ликови на светската PSY TRANCE сцена!!!

COSMOSIS
www.facebook.com/Cosmosis.Music
www.soundcloud.com/cosmosis-official
www.cosmosis.co.uk

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Сабота 20 мај
старт: 23:45
Локација: СКОПСКО ЛИЗГАЛИШЕ (Под Кале)

- LINE ARRAY SOUND SYSTEM
- LIGHT AND LASER SHOW
- LED SCREENS
- CO2 JETS

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, потоа 400 денари, во ПОЛА ЈУГОТОН иwww.kupikartizase.com продажните места!!!