Кога си на зорт, ќе крадеш и 30.000 кондоми ( ВИДЕО )Живот

Кога си на зорт, ќе крадеш и 30.000 кондоми ( ВИДЕО )

Магацинот од шведскиот произведувач на секс играчки во Лас Вегас, во текот на минатиот викенд, во два наврати беше мета…