Ѕирнете во Bulgari Resort на Бали#Убав живот

Ѕирнете во Bulgari Resort на Бали

Лоциран близу Улувату, на полуостровот на најјужната точка на островот Бали, Bulgari Resort е вистински рај на земјата. Сместен меѓу…

Живот меѓу стаклени ѕидови#Убав живот

Живот меѓу стаклени ѕидови

Дали тајната на решавање од стресот, подобрување на здравјето и уживање се крие во ѕидовите на нашите домови? Една компанија…

Луксуз спакуван во 34 квадрати#Убав живот

Луксуз спакуван во 34 квадрати

Со одлична разработка на функцијата на просторот и храбро користење на различни материјали, креиран е овој атрактивен ентериер. Архитектот Макс…