Бизарни обетки во форма на уши, видете го прстенот!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 10:20

Надја Бутендорф е дизајнерка на накит од Берлин чии креации пред се' ќе ве збунат. :)

Надја дизајнираше обетки во форма на човечко уво, а обетките се толку анатомски коректни што создаваат бизарна и интересна оптичка илузија. Рачно се направени од силикон, а доаѓаат во различни нијанси кои одговараат на секоја боја на кожа.

Воодушевени сте од обетките? Погледнете го прстенот: