Беспрекорна компилација на сите хитови од 2016 во 3 минути!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 29.12.2016 - 13:06

"Us the Duo" е популарен дует кој ги препева најголемите музички хитови, а нивниот талент и оригиналност не останаа незабележани на социјалните медиуми.

Овојпат, во чест на завршетокот на оваа година, Мајкл и Кариса Алварадо беспрекорно ги споија најголемите музички хитови за 2016 во настап од три минути!

Погледнете го видеото кое е навистина импресивно колку што е заразно: