Андреј Мицајков @ Алка

Објавено: 26.02.2011 - 16:46

Покрај редовниот понеделнички микс на Антена 5, Андреј Мицајков може да го слушнете и секој петок во популарното скопско кафуле Алка.

Симнување овде! (140mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).