Андреа Пејиќ гола под проѕирен фустан

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.04.2017 - 17:06

Андреа Пејиќ повторно шокира.

25 годишниот трансроден модел веќе еднаш се фотографираше потполно гола на Инстаграм, откривајќи ги градите и половиот орган, а бидејќи оваа социјална мрежа ги заостри правилата за постирање на вакви слики, таа најде начин да не и ја тргнат фотографијата.

Таа позираше во проѕирен фустан, во кој се гледаше нејзиното тело.