Amy Winehouse Tribute by Amy's House

Објавено: 03.05.2017 - 15:56

Почитувани, Ви го претставуваме единствен на Балканот, признат во регионот, Велика Британија и Европа, “Amy`s House“ tribute бенд на големата Jazz/Soul пејачка Amy Winehouse, создаден во Белград крајот на 2015година.

Бендот е составен од седумина врвни музичари, професионалци, кои позади себе имаат голем број сценски настапи, и студиски саати. Бендот е создаден од една и единствена идеја, да ја приближи и донесе музичката магија на една од најнаградуваните, и најпризнатите пејачки и автори на новата доба-Аmy Whinehouse, а дека се успешни во тоа се доказ бројните настапи и концерти во регионот и пошироко. “Amy`s House“ се препознатливи по нивниот единствен звучно-визуелен сценски спектакл кој публиката ќе има можност да го слушне и види на 4-ти Мај (четврток) во клубот Станица 26 во Скопје со почеток во 20:00h.

Amy Winehouse имаше кратко, но богато творештво со кое успеа да ја издигне светската jazz/soul музичка сцена.

- Цена на картата 250 мкд .

Online Tickets:
http://mktickets.mk/en/nastan/amy-winehouse-tribute-by-amys-house-at-stanica-26/

Продажна Мрежа Скопје:

Т. А. Атлантик Турс - Скопје
Тобако 2
Тобако Дрводекор
Тобако – МПМ ПРЕС
Универзална Сала – Скопје
Југотон ГТЦ 1 кат
Њу Тобако - Охрид

Продажна мрежа низ Македонија:

T.A. Бран - Прилеп
T.A. Мерион Травел - Куманово
T.A. Скала Травел Струмица
Вона Пет - Гостивар
Кафе Бар Концепт - Струмица
Т.А. Ана Турс - Битола
Т.А. Атлантик Турс - Кавадарци
Т.А. Глобус Травел - Охрид

Влезот е отворен од 21:00
Почеток на концертот 22:30
Влезот е забранет за лица под 18 години!