Амбер веќе е спремна за нов брак

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.04.2017 - 18:47

Разводот меѓу Амбер Хеард и Џони Деп е завршен во јануари, но младата глумица веќе размислува за нов брак.


Како што изјави татко и на Амбер за списанието Grazia, она веќе прави планови да се омажи за својот дечко Елон Муск. “Амбер и Елон се сериозни кога е нивната врска во прашање. Она навистина би сакала за се омажи за него. Една од работите кои и двајцата ги сакаат е да основаат семејство и веќе прават планови за тоа.“ - изјави Дејвид Хеард.

Амбер е во врска со 45 годишниот милијардер од минатото лето. А на Елон ќе му биде 4та среќа во брак, прво Џустин Муск од 2000 до 2008 година, па следи две шанси брак со глумицата Рилеј од 2010 до 2013 година.