7 луѓе кои го оперираа лицето за да личат на Ким Кардашијан

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.04.2017 - 16:59

Дали тоа би се допаднало или не, Ким ги постави новите стандарди кога е во прашање убавината, а самите пластични хирурзи велат дека најголем број пациенти им доаѓаат со фотографија на најпознатата реална ѕвезда, посакаувајќи ги нејзините облини, усни или нос.

Овие 7 "жртви" стекнаа слава поради тоа што на своето тело истакнаа некој од адутите на Кардашијан.