6 состојки за побрз раст на косата

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 12.04.2017 - 18:14

Сушмита од Индија е гуру за нега на косата и видео блогерка која ќе ни открие на кој начин и со кој препарати ја негува косата.

Таа ја открива тајната која ни помага како косата да ја одржуваме да биде здрава.

Доколку ги користите овие препарати ќе имате коса на кои сите ќе ви завидуваат

1. Алое вера

2. Пантенол

3. Јабоклов оцет

4. Маска од протеини

5. Маска од јајца и коњак

6.Етерично масло