6 најтажни филмови

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 23.04.2017 - 14:38

Не сме роботи. Имаме чуства и не можеме да гледаме само акција. Потребно е малку тага, а зошто да не и по некоја солза.

Добра драма ве погодува право во срце, било да станува збор за приказна за болна врска, борба на татко за старателство на ќерка и слично. Ако овие филмови не ве натераат да плачете, не знаеме што друго би можело.

The Pianist

Green Mile

Still Alice

The light between the oceans

Manchester by the sea

I am Sam