5 ситници поради кој вашиот партнер ќе ве засака повеќе

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 15.04.2017 - 20:34

Сите ги памтиме пеперутките во стомакот секогаш кога тој ќе ни пријде.

Да, вашиот маж може да биде заљубен во вас како првиот ден. Како? Ви ги откриваме 5 едноставни ситници кој одново и одново ќе го освоите.

1. Засмевајте го секој ден


2. Спиење на рамо


3. Будење покрај вас


4. Ден за излежување


5. Средба после долго време