4 неправедно потценети песни од албумот на Мајли Сајрус

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 07.05.2017 - 12:04

Кога зборуваме за кршење на правилата во музичката индустрија, првото име на кое ни текнува е Мајли Сајрус, со оглед дека отиде далеку од сите кога, без никаква најави им соопшти на сите дека од тој момент можат да го превземат нејзиниот нов албум Miley Cyrus and Her Dead Petz на интернет.

И не Мајли не се шегуваше. 23 нови песни се најдоа на интернет и беа достапни за секого кој има пристап на мрежата. Овој чекор ги зачуди многу, познавајќи го фактот дека од претходниот албум заработи милиони, а од овој 50 000 долари.

Доста ми е од тверкувања. Сега сакам музиката да биде на прво место - изјави таа на доделувањето на MTV наградите, и на публиката им овозможи да го имаат новиот матријал бесплатно.

Во новиот албум песните се посветени на сите нејзини милечиња кои ги имала а починале. Бидејќи за неколку дена не очекува нејзината нова песна Малибу, решивме да се подстеиме на неколку нејзини песни од овој албум кои немаа скоро никаква медиска промоција бидејќи Мајли не и беше битно тоа, додека три нејзини видео записи поради содржината не беа емитувани на ТВ.

Во продолжение видете за кои песни станува збор.

1.

2.

3.

4.