Како Мхитаријан му покажа на Ибра кој е вистинскиот Бог?Спорт
Кој е поголем Бог?

Како Мхитаријан му покажа на Ибра кој е вистинскиот Бог?

Многу често Златан Ибрахимовиќ се наоѓа во фокусот на јавност поради неговата нарцисиодност па самиот себе се нарекува „лав“ или…

Осмата сезона на “Игра на тронови” ќе пристигне во 2019 годинаМузика и филм
ќе се стрпиме..

Осмата сезона на “Игра на тронови” ќе пристигне во 2019 година

Глумицата од ТВ серијата “Игра на тронови”, Софи Тарнер, изјави дека во 2018та година нема да ги гледаме сплетките во…