15 татковци после третманите за "разубавување" од ќерките

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 08.02.2017 - 19:07

Нема ништо што татковците нема да направат за своите мали принцези. Па, макар и ако треба да издржат "третмани за разубавување", кои редовно вклучуваат разни фризури, лакови за нокти и шарени шноли.

Сепак, кога ќе видите колку се горди овие татковци кои подлегнале под вештите раце на своите ќерки, ќе сфатите дека нема поголема љубов од оваа.

Ние мислиме дека тие изгледаат фантастично со новите фризури и шминки, а сигурни сме дека и вие ќе се согласите со нас!