15 родители кои поседуваат одлична смисла за хумор

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 21.02.2017 - 17:34

Можеби родителството е најтешката работа во светот, но некои мајки и татковци навистина знаат да ја извлечат најзабавната страна од растењето на своите деца.

Понекогаш овие генијалци со одлична смисла за хумор успеваат да стигнат и до интернетот, па ние денес можеме да уживаме во многу такви примери. Еве ги 15-те кои ги издвоивме за вас...

1. Таткото кој ги копираше селфи фотките на ќерката


2. Секој маж за својот 14-ти роденден треба да добие брада


3. Оваа сурова шега за 1-ви април


4. Селфито на таткото кој се вози за прв пат со својата ќерка


5. Генијален начин да се натераат децата да ги завршат домашните обврски


6. Таткото кој ги копираше Инстаграм фотографиите на својата ќерка, а денес има повеќе следбеници!


7. Овој татко кој го предизвикал својот син на дуел со џиновски мразулец


8. - Тато, може да ми дадеш пари? - Да, сине. Земи во најгорната фиока се!


9. Синот и пратил селфи на мајка си со пријателите, таа му вратила во иста мера...


10. Маица за "согласување" меѓу братот и сестрата


11. Кафематот кој пружа отпор


12. Сигурно децата не ни сфаќаат дека нивните џоестици не се поврзани за конзолата


13. Таткото кој се грижи за диетата на својата ќерка


14. Оваа сурова шега која истовремено е и поттик за штедење


15. И еден дедо на листата за крај, затоа што е ѕвер!